Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί ο Δρ Καδής έχει ανανεωθεί τον Ιούνιο του 2020 με το μοναδικό σύστημα Τεχνιτής Νοημοσύνης στην Κύπρο.

Το σύστημα ELUXEO είναι τελευταίου τύπου και το πιο σύγχρονο της κατασκευάστριας εταιρίας FujiFilm. Διαθέτει σύστημα με ψηφιακό επεξεργαστή και ενδοσκόπια υψηλής ανάλυσης (FULL HD) και πολλαπλών LED, που διαθέτει ειδικά φίλτρα για επαυξημένη  παρατήρηση αγγείων και άλλων βλαβών στο βλεννογόνο (χρωμοενδοσκόπηση με LCI και BLI)

Αυτά ενισχύονται από το νέο και μοναδικό στο είδος του, σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η FujiFilm – το CAD EYE.

Στόχος και σκοπός του CAD EYE είναι να ενισχύσει τις ικανότητες της ιατρικής κοινότητας, αφού βάση μελετών συμβάλει στη βελτίωση του ποσοστού ανίχνευσης πολυπόδων (Adenoma Detection Rate – ADR) που είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις στο τομέα της ενδοσκόπησης τα τελευταία χρόνια.

Με την χρήση του CAD EYE μπορεί να γίνει ανίχνευση (Detection Mode) πολυπόδων, ενώ ταυτόχρονο το CAD EYE έχει τη δυνατότητα να μεταβαίνει αυτόματα σε χαρακτηρισμό των πολυπόδων (Characterization Mode).

Πατήστε CAD EYE για να διαβάσετε περισσότερα.